Slide EXPRESSZ Minőség + Profizmus + Szakértelem tetőfedő Kérje ajánlatunkat,
Keressen minket!
+36 30 124 0560

Tetőfedés, tetőfelújítás: több évtizedes tapasztalattal! Garantált minőség, korrekt árakkal!

Otthonunk tetőfedése olyan szakipari munkát is tudást igényel, amelyet csak tapasztalt, képzett és megbízható szakemberekre bízunk, mert fontos számunkra házunk és ezzel együtt családunk jövője is.

Ha nem fordítunk kellő figyelmet a tetőre, idővel, sajnos olyan károk keletkezhetnek az egész épületen, hogy csak komoly anyagi befektetés árán lehet helyrehozni.

A cserép, zsindely vagy más tetőfedő megoldás feladata nem csak annyi, hogy megóvja a házat az időjárás viszontagságaitól, de az is, hogy karaktert és arculatot kölcsönözzön. Bízza szakértőkre a munkát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkozni, ami igazán fontos!

  • Ingyenes felmérés.
  • Részletes árajánlat.
  • Biztos céges háttér.
  • Anyagbeszerzés.
  • Tiszta munkavégzés.
  • Szakképzett munkaerő.
  • Felelősségbiztosítás.
  • Garancia a munkákra.

Tetőfedés Cserepeslemezzel

Határozott, jellegzetes vonalai miatt, a cserepeslemezzel készült tetők megjelenése egyedi, szinte kiemelkedik a többi közül, ráadásul nagyon hasonlít a hagyományos, kerámia anyaghoz. Megbízható és kiváló módszer, amely hosszútávú megoldást nyújt.

Tetőfedés Állókorcolt lemezzel

Erre a tetőfedési módszerre manapság egyre nagyobb igény mutatkozik, hiszen számos olyan előnye van, amellyel a többi technika nehezebben veheti csak fel a versenyt. Alkalmas nagy felületek burkolására, valamint a szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is ellenáll, ugyanakkor formás, dekoratív arculatot biztosít.

Tetőfedés Zsindellyel

Legtöbben azért szeretik, mert a jég ellen szinte biztos védelmet és megoldást nyújt, emellett pedig a zsindelyek nagy része újrahasznosított anyagokból készül, ami szintén fontos szempont lehet a környezettudatos megrendelőknek.

Tetőfedés Hagyományos cseréppel

Kis elemekből épül fel, ezért az aprólékosabb, tagoltabb szakaszokon, egyedibb kialakítású homlokzatokon kiváló választás lehet, szép formája és színe egészen biztos, hogy mindig divat marad. A gyártók a teljes cserepet színezik, így, ha egy darab le is pattanna belőle, gyakorlatilag láthatatlan marad.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!