Slide EXPRESSZ Minőség + Profizmus + Szakértelem tetőfedő Kérje ajánlatunkat,
Keressen minket!
+36 30 124 0560

Legyen szó palatetőről, cseréptetőről, zsindelyről vagy trapéztető felújításról, ha tető, akkor biztosan tudunk segíteni!

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk különböző tetőfedések felújításában, legyen szó palatetőről, zsindelytetőről, lemezes tetőkről vagy cserepes tetőfedésről. A tetőfelújításokat a tetőszerkezet cseréjével vagy javításával is elvégezzük, ha szükséges. Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.

 • Ingyenes felmérés.
 • Részletes árajánlat.
 • Biztos céges háttér.
 • Anyagbeszerzés.
 • Tiszta munkavégzés.
 • Szakképzett munkaerő.
 • Felelősségbiztosítás.
 • Garancia a munkákra.

Palatető felújítása

A régi palatető felújítása többféleképpen is lehetséges. A felújításának leggyakoribb módja, amikor a régi palára valamilyen fedő anyagot raknak. Emellett azonban a pala cseréjével is felújítható.

Cseréptetők felújítása

Kerámia cserepes vagy beton cserepes tetőfelújításnál már szükség lehet a régi tető bontására és a tetőszerkezet megerősítésére vagy újra építésére.

Zsindelytetők felújítása

Zsindelytetőnk felújítása történhet festéssel és tisztítással, azonban ha nagyon előregedett szükségessé válik teljes tetőcsere. Ilyenkor egy újabb réteg tetőfedő anyagot építünk fel.

Lemeztetők felújítása

Vállaljuk különböző lemeztetők felújítását, legyen az trapézlemezes fedés vagy rézlemezes tetőfedés. Egyedi ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!

  Tető Karbantartás és javítás

  A házunkon keletkezett valamennyi, csupán kisebbnek tűnő munka hosszútávú megoldást és védelmet jelenthet egy igazán nagy anyagi ráfordítástól, amely nem csak pénzbe, de időbe és energiába is kerülhet, amelyet akár a családunkra is fordíthatnánk.

  Karbantartás és javítás nélkül akár az egész épület veszélybe kerülhet, azon felül pedig egy eltört vagy leesett tető- vagy cserépdarab esztétikailag sem nyújt szép látványt és jelentős veszélyekkel és kockázatokkal jár gyermekeinkre, családtagjainkra nézve.

  Érdemes tehát szakemberekre bízni a kinti, tetővel kapcsolatos munkákat, amelyeket egyébként legszívesebben csak halogatnánk. Korrekt árakkal és határidővel vállaljuk a tetők javítását, felújítását, mosását és festését. Sok éves munkatapasztalattal, megfelelő eszközökkel, szerszámokkal és alapanyagokkal rendelkezünk.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Csapatunk egész Magyarországon vállal tetőfedést, bádogos munkákat, ács munkákat és ereszcsatorna szerelést. Kérjen árajánlatot most! Telefonon vagy az űrlap segítségével.

  ÍRJON NEKÜNK! KÉRJEN AJÁNLATOT!